Deze tieners dansen op het nummer uit de jaren 60 – Bekijk nu hun spectaculaire moves als de muziek plotseling verandert

Generaties lang is muziek en dans al onderdeel van het leven van vele van ons. Muziek en dans vertellen verhalen en houden tradities in stand.

Voor vele van ons, is het horen van een bekend nummer al genoeg om alle details van speciale herinneringen op te halen, zoals de tijd en de plek. Denk hier bijvoorbeeld aan de eerste keer dat je het nummer hoorde en er iets speciaals gebeurde, in dit soort gevallen is het, het liedje wat de herinnering in stand houdt.

Muziek en herinneringen worden vaak uitgedrukt door middel van dans, iets wat deze vier studenten goed weten te illustreren in hun “New Evolution of Dance”.

Ze betreden het podium in simpele, maar matchende outfits. Het was de avond van hun gala toen ze besloten hun goed gerepeteerde routine op te voeren.

Toen de jongens op het podium stonden, begonnen ze hun routine met de bekende klassieker “Stand By Me” van Ben E. King.

Tot iedereens grote verbazing, duurde het nummer maar een minuut, voordat er zonder waarschuwing opeens een ander bekend nummer te horen was, namelijk “Let’s Twist Again” van Chubby Checker.

Met deze twee nummers alleen al, zou dit een geweldig optreden zijn geweest. Maar de studenten hadden nog veel meer voor ons in petto…

Met een briljant en vermakelijk optreden, dansden de studenten op nummers uit de jaren 60, 70, 80 en nog veel meer.

Elk nummer was bekender en onvergetelijker dan de voorgaande. In minder dan 10 minuten, wisten deze tieners jaren van muziek en dans tot leven te brengen in een prachtige routine.

Wat vele zich niet realiseerde, was dat dit een remake was van de populaire en één van de eerste viral Youtube videos genaamd “Evolution of Dance”.

Er zijn sinds de originele “Evolution of Dance” video verscheen in 2001 al een aantal parodieën verschenen, maar ik denk dat dit de beste tot nu toe is!

Een goede planning, uren van oefenen, en een briljante choreografie hebben ervoor gezorgd dat dit optreden zo’n succes is geworden. Deze jongens hebben enorm veel talent en hun klasgenoten zijn overduidelijk onder de indruk.

Bekijk hieronder de video van dit geweldige optreden:

Vergeet dit artikel vooral niet te delen met al je Facebookvrienden die zich deze nummers ook nog kunnen herinneren!


Wat vind jij? Reageer hieronder