Het schoonmaken van de douche is nog nooit zo makkelijk geweest met DIT trucje!

Er zijn maar weinig taken die zo vervelend zijn als schoonmaken. En van alle kamers die er schoon te maken zijn, is de badkamer wel het meest vervelend.

Je weet vast wel wat ik bedoel… Vieze douche putjes, een vies toilet en een verstopte wasbak, allemaal dingen die ik liever nooit schoonmaak. Ze vereisen een andere aanpak – en omdat badkamers zo snel vies worden, kost het erg veel tijd en energie om het mooi glanzend te krijgen.

Dure schoonmaakproducten zijn zeker een oplossing, maar aan de andere kant zijn ze verre weg van perfect, gezien alle chemicaliën die ze bevatten.

Dus wat moet je dan doen? Nou, dit milieuvriendelijke trucje is een goedkope en effectieve oplossing. Het verricht wonderen op de meeste oppervlakken – en met name voor douche tegels.

Het beste van alles is dat dit wondermiddel maar twee ingrediënten vereist! Bekijk nu hieronder het recept voor dit wondermiddel.

Wat heb je nodig:

– 1 kopje afwasmiddel
– 1 kopje verwarmde witte azijn
– 1 trechter
– 1 spuitfles
– 1 spons/doek

Wat moet je doen:

1. Verwarm de azijn op het gasfornuis. Het moet warm genoeg zijn, zodat als je je vinger erin steekt je jezelf niet verbrand.

2. Vul de spuitfles met afwasmiddel en azijn. Gebruik de trechter zodat je niet morst. Vervolgens moet je de vloeistoffen goed mengen.

3. Spuit een goede laag op het oppervlak dat je wil schoonmaken. Wees alleen wel voorzichtig voor rubber of silicone voegen, want de azijn kan dit erg beschadigen.

4. Laat dit 30 minuten lang intrekken, en doe een beetje van dit mengsel op de harde kant van de spons. schrob dan met de spons over het oppervlak heen en spoel dit vervolgens af met koud water. Kijk maar eens hoe snel de viezigheid verdwijnt.

5. Gebruik dit mengsel op andere oppervlakken in je badkamer, en je zult zien dat je badkamer zal stralen als nooit tevoren.

6. In het begin zul je de geur van de azijn heel erg gaan merken. Maar wees maar gerust. Dit zal snel verdwijnen.

Bekijk nu de video hieronder om dit wondermiddel in actie te zien:

Vergeet dit handige trucje niet te delen met al je vrienden op Facebook, zodat ook zij hiervan gebruik kunnen maken!


Wat vind jij? Reageer hieronder