Mezdi van Temptation Island raakt zijn rijbewijs kwijt door Instagram video waar hij gevaarlijke capriolen uithaalt

De gekte rondom Temptation Island is je vast niet ontgaan, en dit keer is het weer raak. Er is dit keer namelijk een schandalige video opgedoken van Tempation Island-deelnemer Mezdi uit Heerenveen.

Door zijn deelname aan Temptation is hij zowel in Nederland als in België redelijk bekend geworden, alleen nu lijkt het erop alsof al die bekendheid hem iets te veel naar het hoofd gestegen is. Zo waant deze realityster zich namelijk boven de wet met een livestream video die hij recentelijk opnam.

Tijdens zijn livestream is namelijk te zien dat hij roekeloos over de A32 bij Heerenveen scheurt. Zo haalt deze coureur namelijk verschillende auto’s met hoge snelheid van rechts in, en is hij niet vies van het inhalen via de vluchtstrook.

Maarja zoals elk weldenkend mens tegenwoordig wel weet, zit ook de politie op social media. Door deze video was het voor de politie ook niet erg lastig om de 21-jarige Mezdi voor zijn capriolen te straffen.

De Temptation Island-deelnemer kreeg namelijk verplicht de EMG (Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer) verkeerscursus opgelegd die hij geheel uit eigen zak moet betalen (zo’n 1000 euro). Verder kreeg de Fries ook nog eens bekeuringen voor alle verkeersovertredingen die hij heeft begaan.

Volgens de politie worden er tegenwoordig steeds vaker mensen beboet nadat ze zichzelf filmen terwijl ze gevaarlijke capriolen op de weg uithalen, dus wees gewaarschuwd!

Bekijk hieronder de beelden:


Wat vind jij? Reageer hieronder