Deze kunstschaatser danst op Riverdance: Seconden later verandert de muziek van tempo en gaat het publiek uit z’n dak

Mannen en vrouwen die op het ijs op prachtige muziek dansen, dat zijn de optredens die me elke keer weer raken. Dit samen met hun prachtige outfits zorgen altijd voor veel kijkplezier.

Zelf ben ik totaal niet goed in schaatsen, vandaar dat ik het ook veel liever aan de professionals over laat.

Op dit moment, zijn de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea in volle gang. Hier komen atleten van over de hele wereld bij elkaar om voor het goud te strijden. Er worden tijdens de winterspelen veel verschillende soorten sporten beoefend, terwijl miljoenen mensen wereldwijd toekijken en hun eigen team aanmoedigden.

Wat mij betreft heeft het kunstschaatsen alles; de kleding, de muziek en natuurlijk het dansen. Één van de beste optredens die ik ooit heb gezien was in 2014, toen de 19-jarige kunstschaatser Jason Brown zijn geweldige dansroutine geïnspireerd door de Riverdance, aan de wereld liet zien.

Dit verbluffende optreden leverde Jason een zilveren medaille op bij de U.S. Championships en een plek bij het Olympische schaatsteam van de V.S. in Sochi destijds. Bij de spelen in Sochi won hij ook nog eens een bronze medaille. Helaas, wist hij zich dit keer niet te plaatsten in het team, maar Jason is een gepassioneerde en geweldige kunstschaatser die we maar al te graag op het ijs zien.

Bekijk nu hieronder het verbluffende optreden van Jason uit 2014:


Vergeet dit bericht vooral niet te delen, zodat al je Facebookvrienden ook kunnen genieten van dit verbluffende optreden!


Wat vind jij? Reageer hieronder