Dit 9-jarig meisje speelt ‘Hallelujah’ op het treinstation, wanneer haar zus ook mee begint te doen zorgt dit voor een fenomenaal optreden

Er zijn maar een paar nummers die je hart zo erg kunnen raken als het prachtige nummer “Hallelujah” van Leonard Cohen.

Door de haren heen hebben we tal van interpretaties van dit klassieke nummer gehoord. We hebben versies van hele kerkkoren gehoord maar natuurlijk ook solo optredens.

Maar heel af en toe hebben we van die interpretaties van klassiekers die ons nog dieper in het hart raken. Om dit te bewijzen hebben we het fenomenale optreden van de 9-jarige Diane en haar grote zus Camille op het Rotterdamse treinstation voor jullie uitgekozen.

Het is altijd erg mooi als mensen die muziekinstrumenten kunnen bespelen dit op een openbare plek doen. Ik merk zelf dat dit soort artiesten mij meer raken dan artiesten op een groot podium. Verder raak ik zelf ook altijd onder de indruk van de moed die deze artiesten vertonen. En de 9-jarige Diane en haar grote zus Camille zijn daar geen uitzondering op.

Op het treinstation was er een piano neergezet voor iedereen die wou spelen. Diane ging achter de piano zitten en begon het prachtige “Hallelujah” te spelen.

Het is prachtig om het op een piano te horen. Maar wanneer haar zus Camille haar viool erbij pakt, kan ik mijn oren niet geloven. Twee prachtige klassieke instrumenten die in zo’n harmonie bespeeld worden. Ik kan gewoon niet stoppen met het luisteren naar dit getalenteerde duo.

Bekijk hieronder het prachtige optreden:


Wat vind jij? Reageer hieronder