16-jarige trilt op het podium van de zenuwen – Maar wanneer hij begint te zingen, staat het publiek versteld

Gedurende zijn 16-jarige bestaan, heeft Christian Guardino al meer meegemaakt dan dat we ooit voorgesteld zouden kunnen hebben.

Christian werd op een jonge leeftijd al gediagnosticeerd met LCA, een zeldzame retinale ziekte. Helaas, was duisternis bijna alles wat deze jonge jongen mee krijg – dus keerde hij zich tot muziek, om de duisternis te ontvluchten.

Maar toen gebeurde er een wonder. Na jarenlang blind te zijn geweest, kreeg hij de kans om deel te nemen aan een revolutionaire behandelingsprogramma die zijn leven voor goed zou veranderen.

Toen hij zijn zicht terug kreeg, ging Christian verder met zijn grootste passie: Zingen.

Hij besloot zijn gave met de rest van de wereld te delen, en besloot mee te doen aan America’s Got Talent. Maar toen hij het podium betrad namen zijn zenuwen het voortouw en begon hij ongecontroleerd te trillen.

Maar wacht maar eens totdat je hem het nummer “Who’s Loving You” van de Jackson 5 hoort zingen.

Toen één van de meest strenge juryleden ter wereld, Simon Cowell Christian hoorde zingen, zei hij het volgende: “Je was net een muis die in een leeuw veranderde. Je bent één van mijn favoriete deelnemers die ik dit jaar heb gezien. Niet alleen door je stem, maar ook door jou als persoonlijkheid.”

Simon was niet het enige jurylid dat door dit optreden van deze 16-jarige een glimlach op het gezicht kreeg. Howie Mandel deed namelijk iets waardoor Christian in tranen uitbarstte. Wil jij zien wat er gebeurde bekijk dan de video hieronder!


Wat vind jij? Reageer hieronder